0

Kontakt Os

Vi er til at tale med

...og vi er til, for at du skal tale med os. Du kan få fat i os på 3 måder. Ved at klikke på den store grønne "Kontakt os" knap herunder, kan du se hvilke af de 3 kontaktmuligheder du har lige nu. Du kan også altid sende en hurtig mailbesked i formularen under knappen.

Husk vi også er på telefon 32 10 97 21 alle hverdage fra 13-17, hvis det haster.

Underordnet hvilken kommunikationsform du vælger, så er her et par gode guidelines for at gøre det nemt for begge parter. Drejer din henvendelse sig om en ordre du allerede har lagt, så husk at notere dit ordrenummer, e-mail eller andet kendetegn for din ordre. Har du spørgsmål til et produkt, så kan du med fordel i stedet spørge på vores Facebook side, fordi både vi og andre brugere, så kan hjælpe med at besvare: Facebook. Du kan også stille dit spørgsmål direkte på siden for det pågældende produkt og så vil vi hurtigst muligt svare. Du må selvfølgelig altid meget gerne sende mails, chatte eller sågar skrive et godt gammeldags brev. Vi bestræber os på at besvare mails indenfor 48 timer alle hverdage i tidsrummet 9-17. I langt de fleste tilfælde besvarer vi mails kort tid efter modtagelse. Husk vi også er på telefonen alle hverdage fra 13-17, hvis det haster. Er du mere til ansigt-til-ansigt kundeservice, så kan du besøge os på nedenstående adresse, alle hverdage: mellem 9.30-17.00.

Vores adresse ved afhentning, retur samt andre henvendelser er:

PostMe
Hørkær 34
2730  Herlev
CVR nr: 27267971

Bemærk! Når du besøger os, skal indgang ske på forsiden af bygningen (blå indgang ud mod Mileparken. Bagsiden er reserveret til varemodtagelse fra leverandører.  


KontaktInformation

Ring til os 
På tlf. 32 10 97 21 kan du få fat på vores kundeservice team, som sidder klar til at hjælpe dig. 
Vi sidder ved telefonen alle hverdage fra 13-17

Chat med os 
Hvis det passer dig bedre med nymodens chat, er du også meget velkommen til det! Du starter en chat ved at trykke på "Live Support".Vi sidder klar ved chattasterne alle hverdage fra 13-17, vi kan dog også finde på at være online på andre tidspunkter.

Vi har også e-mail 
Hvis email er mere dig så tøv ikke. Du skriver bare en mail til info@postme.com på det tidspunkt af døgnet, der passer dig. 
Vi svarer typisk inden for 24 timer, men hvis det ikke er helt hurtigt nok, kan vi anbefale at starte en chat, eller give os et kald.

Vores adresse 
PostMe ApS
Hørkær 34
2730 Herlev
Danmark

CVR nr: 27267971