0

Makeup Trends

 

Contouring:

Drømmer du om at få markerede, smukke kindben, syne dit ansigt smallere eller lave et mere ekstremt og markant look? Så er contouring den perfekte måde, at forme dit ansigt på. Igen i år er contouring nemlig et stort hit, som både ses på catwalken, i magasiner eller på den røde løber. Kim Kardashian er en af dem, der har taget contouring til sig, dog i det lidt mere ekstreme. Husk at meningen med contouring er, at fremhæve de stærke sider, men at det samtidig skal se naturligt ud. 

Vi anbefaler:

Laura Mercier  Flawless Contouring Palette 

 

Den skarpe eyeliner:

Den flydende klassiske eyeliner, er igen i år, et stort hit verden rundt. Du kan lave dit eyeliner look præcis som du vil, men det er lidt af en kunst og kræver øvelse, for at få den skarp og præcis. Der findes forskellige produkter du kan bruge, til at lave dit eyeliner look med...

Se vores udvalg af flydende eyeliner 

 

Gelé eyelineren:

Denne eyeliner er fantastisk, hvis du gerne vil skabe et klassisk eyeliner look. Den skal bruges med en god pensel, da du kan arbejde med produktet i længere tid, inden den tørrer ind.

Vi anbefaler:

Laura Mercier eye liner creme

 

Kohl blyanten:

Den skaber altid et mere råt og vildt look, men er også utrolig god til at blende ud til et mere soft look.

Vi anbefaler:

D&G The Kohl pencil

 

Øjenskygge eyelineren:

Der er færre der bruger øjenskygge som eyeliner, men man kan skabe et super flot og naturligt look med en god pensel. Man kan også bruge øjenskygge ovenpå en flydende eyeliner, til at lave et mat look.

Vi anbefaler:

Dior Diorshow Mono eyeshadow

 

Læbestifterne:

En af de helt store læbestift trends i denne sæson, er de nude og naturlige farver. Men man går aldrig forkert med en mørk og dramatisk læbestift på denne tid af året. Der findes efterhånden flere og flere farver, og der er snart ingen grænser for hvad man kan gå med. Den klassiske læbestift i år, har lidt til meget shine i, og er super elegant til kvinder i alle aldre. Det er bestemt også blevet en stor trend med matte læbestifter. De har både en super god holdbarhed, fløjsblød finish og smitter ikke af.

Se vores udvalg af læbestift