0

Tips til tør hud.


Nu går vi efteråret og vinteren i møde og det betyder koldere temperaturer og blæst. Disse ting er med til, at udtørre din hud. Her er 5 tips til hvordan du kan undgå, at din hud tørrer ud.

5 tips:

  1. Tag ikke for lange bade i meget varmt vand. Varmt vand fjerner kroppens naturlige olie barriere og den holder på hudens fugt. Sørg for, at påføre fugtighedscreme på både krop og ansigt lige efter badet. Brug en body butter med f.eks Jojoba eller Shea.

  2. Beskyt huden når du er udenfor. Brug altid en god creme med masser af fugt, der virker som en barriere mod kulde og blæst. Kom en ikke-fedtende håndcreme i tasken, til hver gang du vasker hænder i løbet af dagen og beskyt dine hænder med handsker når du er ude og når du har hænderne i vand.

  3. Når din hud er tør, bliver den også nemt irriteret. Undlad derfor at vaske din krop og ansigt i parfumeret sæbe, eller brug produkter med alkohol, der udtørrer huden.

  4. Lider dine læber også i de mørke måneder, så er det en god ide, at bruge en læbebalsam. Svier eller prikker dine læber når du bruger din læbebalsam, så bør du skifte til en ny. Læberne er meget følsomme og kan hurtigt blive irriterede og udtørre.

  5. Når din hud er tør og følsom, er det vigtigt, selv om vinteren, at bruge produkter med solbeskyttelse. Selvom solen ikke så tit er fremme, kan den stadig give skader på huden.

Vi anbefaler:

Clinique Moisture surge - God til sensitiv hud, der mangler fugt. Især god til vintermånederne. 

Body shop body butter - Til kroppen med Shea Butter. Den både nærer og fugter huden. 

Estée Lauder Hydrationist Maximum Moisture Crème - Giver intens fugt hele dagen til både tør og kombineret hud.

Clinique Superbalm Lip Treatment - Denne læbebalsam giver både fugt og pleje til dine tørre læber.